eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Azarenka legyőzte Serena Williamset

A világranglistán második Viktorija Azarenka két szettben legyőzte az éllovas Serena Williamset a thaiföldi Hua Hinben rendezett teniszbemutatón.

A fehérorosz játékos szombaton 7:5, 6:3-ra verte háromezer néző előtt amerikai riválisát, akitől legutóbb kikapott a US Open döntőjében.

"Jó felvezetés volt ez az Australian Openre, Viktorija nehéz ellenfél, mindig jó ellene játszani" - összegzett a 32 éves Williams, aki idén 11 versenyen diadalmaskodott - köztük a Roland Garroson, a US Openen és a szezonzáró WTA-világbajnokságon is -, és 90 győzelem mellett mindössze négyszer kapott ki tétmeccsen.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×