eur:
389.3
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Női kézilabda-vb - Az M1 is közvetíti a magyar-brazil negyeddöntőt

Az M1-en is látható lesz szerdán a Magyarország-Brazília negyeddöntő a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon.

A vb közvetítéseinek jogtulajdonosa, a Sport TV kedden állapodott meg a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA) abban, hogy a torna hátralévő magyar érdekeltségű mérkőzéseit megosztja az MTVA-val.

"A párhuzamos közvetítés célja, hogy a már eddig is kiváló eredményeket, és kiugróan magas nézettséget produkáló magyar női kézilabda-válogatott találkozóit minél többen láthassák, és minél többen szurkolhassanak Hajdu János tanítványainak" - áll a két társaság keddi, közös közleményében.

A MTVA a Sport TV jelét veszi át teljes terjedelmében, így mindkét csatornán Méhes Gábor kommentálásában lesz látható a szerdai, belgrádi összecsapás, amely 17.30 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×