eur:
389.16
usd:
362.11
bux:
68510.26
2024. május 8. szerda Mihály

Bronzérmes a női kerekesszékes tőrcsapat

Bronzérmesek lettek a magyar kerekesszékes női tőrözők a csapatversenyben a budapesti vívó-világbajnokság szombati napján.

A Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Juhász Veronika, Krajnyák Zsuzsanna összeállítású együttes a negyeddöntőben Ukrajnát győzte le 45-41-re, majd az elődöntőben ugyanennyire kapott ki Hongkongtól. Az ázsiaiak ellen Krajnyák Zsuzsanna volt a magyarok legjobbja, aki először 4-10-ről fordított 15-12-re, majd 28-35-ről 40-36-ra, de ez sem volt elég a fináléba kerüléshez. A bronzmérkőzésen a hazai csapat magabiztosan 45-32-re múlta felül Oroszországot.

"Reggel aláírtam volna a bronzérmet, a Hongkong elleni elődöntőben nagy esélyt szalasztottunk el, amit sajnálok egy kicsit" - mondta Krajnyák. "Igazán azonban az egyéni verseny bosszant, a negyeddöntőben olyan vívó győzött le, akitől korábban sohasem kaptam ki."

Címlapról ajánljuk
Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Aktivisták palesztinbarát tiltakozó tábort létesítettek Európa egyik legrégebbi egyetemének udvarán. A mintát az amerikai egyetemek tiltakozói jelentették. A rendőrség kivonult a helyszínre, de nem tiltotta be a tüntetést. A hasonló megmozdulások számos ország egyetemein immár szinte mindennapossá váltak.

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×