eur:
388.48
usd:
360.87
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Szász Emese bronzérmes a vívó vb-n

Bronzérmet nyert a párbajtőröző Szász Emese csütörtökön a budapesti vívó-világbajnokságon.

A 2006-ban vb-harmadik, 2010-ben pedig vb-második magyar vívó a kolumbiai Saskia Loretta van Erven Garcia, az orosz Tatyjana Andrjusina, az észt Irinia Embrich és az orosz Jana Zvereva magabiztos legyőzésével jutott el az elődöntőig úgy, hogy az őt legjobban megszorító Embrich is csak tíz tust tudott adni neki.

A fináléba jutásért ugyancsak észt ellenféllel kellett megküzdenie. Beljajeva elleni asszója kiegyenlített volt, többnyire Szász vezetett, de az észtnél is volt az előny. A végjátékhoz közeledve Beljajeva 13-11-re elhúzott, innen még visszakapaszkodott a magyar párbajtőröző, de az utolsó tust - már a ráadásban - az észt adta, így Szász az idei Eb-n kiharcolt harmadik helye mellé egy vb-bronzot is nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×