eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Murray felállt a padlóról

A második helyen kiemelt, hazai közönségkedvenc Andy Murray kétszettes hátrányból fordítva, óriási csatában nyert a spanyol Fernando Verdasco ellen a wimbledoni nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében.

A skót játékos - aki tavaly Roger Federertől kapott ki a fináléban, ám a londoni olimpiai döntőjében visszavágott a svájci világklasszisnak - elképesztően nagyot küzdött, 3 óra 27 perc alatt nyert, s ezzel sorozatban ötödször jutott a legjobb négy közé az All England Tennis Clubban.

Murray az elődöntőben a lengyel Jerzy Janowiczcsal találkozik majd.

A világelső, 2011-es győztes Novak Djokovic is bejutott a legjobb négy közé. Az első helyen kiemelt szerb játékos a hetedikként rangsorolt cseh Tomas Berdych ellen győzött három játszmában. Ellenfele az a nyolcadik helyen kiemelt Juan Martín del Potro lesz, aki a spanyol David Ferrert búcsúztatta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×