eur:
389.3
usd:
364.22
bux:
68189.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Olyan idénykezdetre, mint Husztié, húsz éve nem volt példa a Bundesligában!

Továbbra is szenzációs formában futballozik Huszti Szabolcs a német labdarúgó Bundesligában. A Hannover 4-1-re legyőzte a Nürnberget, a magyar játékos egy gólt szerzett, s két gólpasszt adott. Klubja dobogós helyen áll a német bajnokságban.

A Hannover története legjobb idénykezdetét produkálja a Bundesligában, ugyanakkor a hétvégi mérkőzését elveszítette. A szurkolók hamar megfogalmazták, mi volt a botlás oka: nem játszhatott az eltiltott magyar, a mindössze 700 000 euróért visszaszerzett Huszti Szabolcs, aki egyelőre a Kicker osztályzatai alapján a 2012-2013-as idény eddigi legjobbja.

Huszti kitett magáért a Nürnberg ellen is: előbb gólpasszt adott, majd labdaszerzése után a balszélső helyén a tizenhatoson belülre törve, bal külsővel csavarta a labdát a hálóba a kapus mellett. Ya Konan 3-0-ra alakította az állást, majd ugyanő szerezte a negyedik gólt, ismét Huszti átadásából.

A magyar futballista öt forduló után (ráadásul úgy, hogy csak négy meccsen játszott) tíz ponttal vezeti a kanadai listát (3 gól, 7 gólpassz), ilyenre húsz éve nem volt példa a német Bundesligában.

A hazai pályán vereséget szenvedett VfB Stuttgartban Hajnal Tamás az első 45 percben játszott.

5. forduló, szerdai eredmények
Augsburg-Leverkusen 1-3
Freiburg-Werder 1-2
Hannover-Nürnberg 4-1
Mönchengladbach-HSV 2-2
Stuttgart-Hoffenheim 0-3

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×