eur:
390.92
usd:
366.79
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A Milan leiskolázta a Parmát, a Napoli az élen tartotta a Juvét

Az Udinese elveszítette veretlenségét, a Milan győzött, s közelebb lépett az élmezőnyhöz, az Inter ellenben nem tudott nyerni Bergamóban. Az olasz labdarúgó-bajnokságban nyolc forduló után a Juventus vezet, az Udinese, a Lazio és a Napoli előtt, a bajnok Milan az ötödik.

A hétvégén Kevin-Prince Boateng mesterhármast szerzett a Milanban, ennek köszönhetően nyertek a piros-feketék Leccében. Ezúttal a San Siróban is akadt egy három gólig jutó játékos, s megint nem a csatárok közül valaki. Antonio Nocerino triplázott a Parma ellen, s ezzel négy gólnál tart az A-ligában, ami saját egyéni csúcsával egyenlő. A mérkőzés további góljait Ibrahimovic illetve Giovinco lőtték.

A Napoli nagyon sokat érdemel. A csapat az első nyolc fordulóban legyőzte a Milant, az Intert és az idáig veretlen Udinesét is. A friuliai "zebrák" ellen Lavezzi és Maggio szerezte a két gólt.

Az Inter a hat büntetőpontja miatt a mezőny második felében iparkodó, formája alapján azonban a legjobbak közé tartozó Atalanta ellen lépett pályára, Bergamóban. S nagyon örülhet az egy pontnak is! Wesley Sneijder ugyan vezetést szerzett, de az argentin German Denis a 44. percben kiegyenlített.

Sőt, a második félidő hajrájában is szerezhetett volna gólt, ám a 90. percben büntetőt hibázott, gyenge lövését a második félidőre beállt Luca Castellazzi lábbal hárította. Az Inter szombaton a listavezető Juventust fogadja majd, a Milan Rómában (az AS Roam ellen), a Napoli Cataniában lép pályára.

Serie A, 8. forduló
Szerdai eredmények
Milan-Parma 4-1
Atalanta-Inter 1-1
Cesena-Cagliari 1-1
Chievo-Bologna 0-1
Genoa-AS Roma 2-1
Lazio-Catania 1-1
Napoli-Udinese 2-0
Novara-Siena 1-1
Az élcsoport: 1. Juventus 16, 2. Udinese 15, 3. Lazio 15, 4. Napoli 14, 5. Milan 14

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×