eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A 90. perc után: két kiállítás, meg egy kihagyott Messi-büntető - nem nyert a Barcelona

Nem tudta otthonában legyőzni a még veretlen Sevillát a Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti rangadóján.. A Sevilla már a 92. percig is heroikusan védekezett kapusával az élen, de akkor Javi Varas feltette a teljesítményére a koronát, kivédte Lionel Messi tizenegyesét. A hosszabbítás öt percében két vendégjátékost is kiállított a bíró.

A katalánok az Iniesta, Messi, Villa csatársorral kezdtek, Xavi támogatta a triót. Xavi egyébként ünnepelt: utolérte a klubrekorder Miguelit a lejátszott bajnoki mérkőzések számát tekintve.

A Sevilla a találkozó nagy részében védekezett, kapusa, a 29 éves Javi Varas szinte extázisban védett. A találkozó a 92. percében a katalánok büntetőt kaptak egy Iniesta elleni szabálytalanságért. Messi lövését Javi Varas azonban kivédte.


A hátralévő három percben Kanoute és Navarro is piros lapot kapott, de a Barcelona már nem tudott élni az emberelőnnyel, pontokat veszített a Nou Campban. A kora este a Málaga ellen 4-0-ra nyerő Real Madrid megelőzte a címvédőt a tabellán.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×