eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kórházban marad Sergio Perez

Agyrázkódással éjszakára kórházban marad Sergio Perez, a Sauber mexikói pilótája, aki súlyos balesetet szenvedett a szombati időmérőn a Formula-1-es Monacói Nagydíjon.

A nemzetközi szövetség egyik szóvivője azt mondta: a 21 éves versenyzőnek szerencsére nem tört el semmije, de hogy indulhat-e a vasárnapi futamon, az egyelőre bizonytalan.

Perez a tréning harmadik szakaszának vége előtt két és fél perccel, az alagútból kijövet keresztbe csúszott a pályán, a szalagkorlátnak csapódott, majd onnan nagy sebességgel a szemben lévő gumifalnak ütközött kocsija oldalával. Az újonc pilótát a mentők hosszú percek alatt emelték ki az autóból, majd mentővel szállították el. A baleset miatt félbeszakadt edzést csak bő fél óra múlva tudták folytatni.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×