eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Howard Webb egy kicsit izgul Kassai Viktorért

A tavaly nyári világbajnoki döntőt vezető Howard Webb szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vezetői jó döntést hoztak azzal, hogy Kassai Viktort jelölték ki a szombati Barcelona-Manchester United Bajnokok Ligája-döntő játékvezetőjének.

"Kicsit azért izgulok Viktorért. Fiatal, de rendkívül tapasztalt bíró - olvasható a Guardian című napilap honlapján a 39 éves Webb nyilatkozata. - Kiválóan szerepelt a világbajnokságon, elődöntőt vezethetett, a legjelentősebb szinteken is bebizonyította, hogy nagyszerű játékvezető. A Bajnokok Ligájában is jól dolgozott, azzal, hogy őt jelölték ki, elismerik a képességeit."

Webb - aki a sorozat előző fináléját, az Internazionale-Bayern München találkozót vezette - úgy véli, Kassaira óriási élmény vár: "Fantasztikus hangulat lesz a Wembley Stadionban, két nagyszerű szurkolótáborral. Remélem, lesz alkalma arra, hogy kiélvezze ezt a lehetőséget, ugyanis kiváltság egy ilyen mérkőzést vezetni. Biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy vezet majd, mint bármelyik más BL-összecsapáson. Úgy gondolom, pályafutása egyik csúcspontjaként tekint majd vissza az összecsapásra."

A 35 éves Kassai minden idők legfiatalabb játékvezetője lesz a BL-döntőben, munkáját Erős Gábor (40 éves) és Ring György (30) asszisztensek, továbbá a két kapunál elhelyezkedő Fábián Mihály (31) és Bognár Tamás (33) segíti majd, s Vad II István (32) lesz a tartalék játékvezető. Az UEFA a mérkőzésre még egy asszisztenst (biztonsági tartalékot) jelölt Kispál Róbert (42) személyében.

Kassai a korrekordot Pierluigi Collinától, az UEFA játékvezető bizottságának elnökétől "veszi el", aki 39 évesen dirigálta 1999-ben a Manchester United-Bayern München összecsapást.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×