eur:
389.96
usd:
362.97
bux:
68070.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kemény Dénes reméli, hogy a jókedv megmarad

Nem aggódik játékosai erőnléte miatt Kemény Dénes. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a sanghaji világbajnokságra készülő keretnek kedd délelőtt tartotta első edzését a Margitszigeten.

Az elmúlt hónapokban mindig örültek a magyar férfi vízilabda-válogatott játékosai egymásnak és a közös munkának - mondta Kemény Dénes az InfoRádiónak. A szövetségi kapitány reméli, hogy a frissesség, a jókedv megmarad, bár tudja, hogy ezt nehezebb lesz fenntartani.

A szakvezető arról is beszélt, hogy nem vár hosszú, kemény alapozás a sanghaji vb-re készülő válogatott játékosaira, egyedül a jövő heti ceglédi edzőtábor ígérkezik megterhelőnek. Az első héten még rávezető munkával készülnek, de már ekkor ki fog derülni, hogy ki milyen állapotban van. Játékosai erőnléte miatt nem aggódik Kemény Dénes.

A szövetségi kapitány eredetileg 19 pólóst hívott meg , ám a tréningről hiányzott az olasz és a horvát "különítmény", azaz Kásás Tamás és Madaras Norbert, a Pro Recco, illetve a Varga testvérpár, Dániel és Dénes, a Primorje Rijeka két légiósa, ugyanis még pihenőt kaptak.

A szövetségi kapitány múlt szerdán állította össze világbajnoki keretét, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a jövő nyári londoni olimpiára utazó keretbe a mostani meghívottak mellett más is bekerülhet.

A most kimaradók közül Gergely Istvánt, a Honvéd kétszeres olimpiai bajnok kapusát érzékenyen érintette Kemény Dénes döntése, de a kapitány nem akarta ezt hosszan kommentálni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×