eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Dzsudzsák az év válogatottjában

Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar válogatott labdarúgóját is beválasztotta az év csapatába Hollandiában a goal.com című internetes szaklap.

Az oldal kedden kiemelte, hogy az újabb remek szezont produkáló balszélső 33 fellépése alkalmával 16 gólt szerzett, és másik 13-at előkészített.

"Nem rajta múlt, hogy csapata idén nem nyert egyetlen trófeát sem. Klubja igencsak nehéz feladat elé néz, hogy a nyáron megtartsa őt" - fogalmazott a goal.com.

A goal.com szerint az év csapata Hollandiában:
Stekelenburg (Ajax Amsterdam) - Marcellis (AZ Alkmaar), Granqvist (Groningen), Vertonghen (Ajax Amsterdam), Stenman (Groningen) - Janssen (Twente), Vormer (Roda) - Verhoek (Den Haag), Siem de Jong (Ajax Amsterdam), Dzsudzsák (PSV Eindhoven) - Vleminckx (NEC Nijmegen)

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×