eur:
390.26
usd:
365.5
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A Kecskemét nyerte a Magyar Kupát

Az idén százéves Kecskemét a klub történetének legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy 3-2-re legyőzte a bajnok Videotont a Puskás Ferenc Stadionban kedden rendezett labdarúgó Magyar Kupa-döntőben.

A fennállása első kupafináléját megnyerő együttes mindhárom gólját Foxi szerezte a 2., a 14. és a 80. percben, míg a Videoton Cukic öngóljával és Nikolics találatával szépített a 48., illetve a 82. percben. A két gólpasszt jegyző csapatkapitány, Tököli Attila két, Ferencvárossal megnyert MK-döntő után harmadszor lett aranyérmes a sorozatban.

A székesfehérváriak diadalukkal először duplázhattak volna, míg a Magyar Kupát 2006 után másodszor hódíthatták volna el.

A Videoton a Bajnokok Ligája, a Kecskemét pedig az Európa Liga selejtezőjében indulhat a következő szezonban.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×