eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Megbüntethetik a káromkodó Gattusót - videóval

Vizsgálatot kezdeményezett az Olasz Labdarúgó Szövetség Gennaro Gattuso ellen, ugyanis a középpályás a Milan bajnoki címének ünneplése közben trágár szavakkal illette Leonardót, az Inter jelenlegi trénerét.

Megbüntetheti az olasz szövetség Gennaro Gattusót, amiért volt edzőjét szidalmazva ünnepelt a szurkolókkal. A szervezet vizsgálatot indított, amelynek során meghallgatják majd a játékost is.

A világbajnok futballista alsónadrágban és pólóban csatlakozott a drukkerekhez a Milan bajnoki címének megszerzése után szombat este, és együtt skandálta velük a "Leonardo uomo di merda", vagyis "Leonardo sz*r ember" rigmust.


A Milan is jelezte, hogy megvizsgálja az ügyet, és pénzbírsággal sújthatja a 33 éves középpályást, bár Adriano Galliani ügyvezető megbocsátható bűnnek nevezte a tettet.

Gattuso már a meccs utáni interjúban kikelt volt edzője, a városi rivális Inter jelenlegi trénere ellen, amiért tavaly nem bízott benne. "Nem tisztelt, úgy bánt velem, mint egy 18 éves kölyökkel. Kiderült, hogy nem tud bánni a játékosokkal. Az Interhez csak a pénz miatt ment" - mondta a brazil edzőről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×