eur:
393.69
usd:
368.37
bux:
66159.57
2024. április 24. szerda György

Reménykednek a United üldözői

A Chelsea és az Arsenal vezetőedzője is úgy gondolja, maradt még esély a bajnoki cím megszerzésére, ezért nem adják fel az első helyért folytatott harcot az angol labdarúgó-bajnokságban. A 34. fordulóban a listavezető Manchester United az Evertont fogadja.

A története 19. bajnoki diadalára hajtó manchesteri klub még úgy is toronymagas esélyese az összecsapásnak, hogy hétvégi riválisa az idén kifejezetten jó szezont produkál, és egyelőre hetedik. A United azonban hazai pályán még nem kapott ki a liverpooli alakulattól és idén veretlenek az Old Traffordon.

A londoni üldözők közül a Chelsea a kiesés ellen harcoló városi riválist, a West Hamet fogadja, az Arsenal pedig a kapus Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton vendége lesz.

"Még mindig nem dőlt el semmi, az utolsó pillanatig küzdeni fogunk - mondta Arsene Wenger, az Ágyúsok francia szakvezetője. - Most már a Chelsea is komolyan versenyben van, nekünk az a dolgunk, hogy megőrizzük a hitünket és folytassuk a harcot, mert nem fogunk minden olyan meccset döntetlennel zárni, melyen három gólt lövünk."

Wengerhez hasonlóan Carlo Ancelotti, a Chelsea olasz trénere is úgy gondolja, a bajnoki címet még meg lehet kaparintani. "Nyilvánvalóan szeretnénk a United helyében lenni, hatpontos vezetés birtokában. A bajnokság jelenlegi szakaszában ez meglehetősen nagy előny, de a futballban a lefújásig bármi megtörténhet. Akár az utolsó percben is megnyerheti, vagy elbukhatja valamelyik csapat az aranyérmet."

Premier League, 34. forduló:
szombat:
Manchester United-Everton 13:45 ó
Aston Villa-Stoke City 16
Blackpool-Newcastle United 16
FC Liverpool-Birmingham City 16
Sunderland-Wigan Athletic 16
Tottenham Hotspur-West Bromwich Albion 16
Wolverhampton Wanderers-Fulham 16
Chelsea-West Ham United 18:30
vasárnap:
Bolton Wanderers-Arsenal 17 ó
hétfő:
Blackburn Rovers-Manchester City 21 ó

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×