eur:
400.09
usd:
362.14
bux:
73059.71
2024. október 3. csütörtök Helga

Ballack nem adja a csapatkapitányi karszalagot

Michael Ballack nem nyit vitát arról, hogy ki lehet a német labdarúgó válogatott csapatkapitánya. A 33 éves játékos, aki sérülése miatt kihagyta a dél-afrikai világbajnokságot, egyértelműen kijelentette, hogy még mindig ő a Nationalelf kapitányi karszalagjának egyetlen jogos tulajdonosa.

Nem tűr ellentmondást Michael Ballack. A sérüléséből lábadozó futballistát szerdán mutatták be új csapatánál, a Bayer Leverkusennél. A ceremónia után adott nyilatkozatában Ballack leszögezte, hogy továbbra is a Nationalelf csapatkapitányának tekinti magát.

A középpályást Philipp Lahm helyettesítette a poszton a dél-afrikai világbajnokságon bronzérmes német csapatban. Lahm még a torna alatt kijelentette, hogy önként nem válik meg a kapitányi karszalagtól, ami sok sikert és örömet hozott neki.

"Ez nem kívánságműsor.  Egyetlen játékos sem kérheti, hogy melyik poszton játszhasson, ugyanez érvényes a csapatkapitányságra is " - hangsúlyozta Ballack, aki megjegyezte: "erről még majd váltok egy-két szót Philipp-pel is".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
A közel-keleti feszültséget emésztették a piacok

A közel-keleti feszültséget emésztették a piacok

Elsősorban a tegnap esti közel-keleti eszkaláció nyomhatja rá a bélyegét a mai kereskedési hangulatra: Irán este rakétatámadást indított Izrael ellen, utóbbi pedig ma reggel újabb csapást mért Libanonra. A fejlemények tovább élezik a geopolitikai helyzetet a térségben, aminek hatására emelkedik az olaj ára, a tengerentúli tőzsdéken pedig nagy esést láttunk tegnap. Az európai piacokon vegyes mozgásokat láthattunk, és a délutáni amerikai munkaerőpiaci adat sem változtatott érdemben a hangulaton. Szektorszinten jól teljesítenek az olajipari és a védelmi cégek, míg a légitársaságok esnek. Amerikában óvatos emelkedést hozott a szerdai nap, érdemes azonban kiemelni a Teslát, melynek árfolyama közel 4 százalékos mínuszban zárt, miután a vállalat a vártnál kevesebb autót értékesített a harmadik negyedévben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 22:25
×
×
×
×