eur:
389.2
usd:
362.48
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Liverpool kétgólos hátrányból fordított Manchesterben

A Liverpool 3-2-re nyert a Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában.

Az első félidőben a hazaiak kétgólos előnyt szereztek, de a második játékrészben Fernando Torres duplázott, a tíz emberre fogyatkozó City pedig nem bírta a Liverpool nyomását, és a 92. percben kapott Dirk Kuyt-gól a manchesteriek vereségét jelentette.

A listavezető Chelsea nagyon magabiztos játékkal 2-0-ra nyert a vendég Aston Villa ellen. A 35 (!) lövést megeresztő londoniaknál a később megsérült Joe Cole és a szintén lecserélt Nicolas Anelka volt eredményes.

Az egyaránt 17 pontos Chelsea és Liverpool mögé a Hull City lépett előre a tabella harmadik helyére. Halmosi Péter csapata az Arsenal elleni múlt szombati siker után ezúttal a sereghajtó Tottenham otthonában is győzött 1-0-ra. A magyar szélső csereként kapott játéklehetőséget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×