eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

Várhidi nem kap új szerződést az MLSZ-től a 0-8 után

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Várhidi Péter december 31-én lejáró szerződését. Ez azt is jelenti, hogy a testület visszavonja a szakember megbízását az olimpiai válogatott irányítására, és Várhidi nem lesz tagja az új struktúrában felálló operatív teamnek sem.

"Az utánpótlás terén új koncepció szerint folyik a munka és ebben nem számít rám Jámbor László sportágfejlesztési igazgató" - mondta Várhidi Péter. "Biztos vagyok benne, hogy akkor is mennem kellett volna, ha az U21-es válogatottal nem kapunk ki 8-0-ra Szerbiában. Azt gondolom, Magyarországon mindent elértem, amit lehetett, hiszen voltam szövetségi kapitány és bajnokcsapat edzője is. Az eredmények miatt sem kell szégyenkeznem, a válogatottat, amit vezettem, szerették a szurkolók, telt ház előtt játszottunk meccseket. A felmondási idő december 31-ig tart, utána muszáj lesz dolgoznom, de egyelőre még nem gondolkoztam azon, mit fogok csinálni."

A szövetség elkezdte az egyeztetéseket azokkal a szakemberekkel, akik szerepet kapnak az új rendszerben. A névsor az eredeti terveknek megfelelően október 30-ra alakul ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 20. 19:28
×
×
×
×