eur:
387.61
usd:
356.93
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Cseh döntős, Mutina és Verrasztó nem jutott a fináléba

Döntőbe jutott Cseh László a 200 méteres pillangóúszásban a pekingi olimpián, Verraszó Evelynnek és Mutina Ágnesnek azonban nem sikerült a fináléba kerülnie.

Cseh László 1:54.35 perc alatt - a hétfői, 1:54.48-as országos csúcsát tovább javítva - teljesítette a keddi elődöntős próbát és a negyedik legjobb idővel került a nyolc közé.

Verrasztó Evelyn holtversenyben a nyolcadik időt úszta a 200 m vegyes elődöntőjében a pekingi olimpián, így szétúszásra kényszerült a szintén 2:12.18 perc alatt célba ért japán Kitagavával. A magyar versenyző végül nem jutott döntőbe, a szétúszásban ellenfele két testhosszal verte meg.

Mutina Ágnes nem jutott döntőbe a női 200 m-es gyorsúszásban a pekingi olimpián. A magyar versenyző, aki 9 tizeddel maradt el a hétfőn felállított 1:57.25 perces országos csúcsától, elődöntős futamában a 7., összesítésben pedig a 11. lett.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 16. 16:46
×
×
×
×