eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Poldi herceg minden rangsorban az élen

Az InfoRádió és a Sky Sports értékelése mellett az inforadio.hu olvasói is Lukas Podolskit, a német válogatott Lengyelországban született és az első csoportmeccsen két gólt szerző csatárát tartották a legjobbnak az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság második napján.

A Bayern München 23 éves támadója, Lukas Podolski

négyszer próbálkozott lövéssel, és ebből kétszer be is vette Artur Boruc kapuját. Az InfoRádió értékelése szerint teljesítménye 9-est, a brit Sky Sport portál szerint 8-as ért, míg az inforadio.hu olvasói még ennél is jobbnak látták, 9.4-es átlag került a német támadó neve mellé.

Csatártársa, a két gólpasszt jegyző Miroslav Klose 8-as osztályzatot kapott honlapunktól és olvasóinktól is, de Mario Gomezen kívül valamennyi német játékos 7-esnél nagyobb átlaggal zárt. Érdekesség, hogy a látogatóinktól 7.2-es átlagot kapó Per Mertesacker a Sky Sportstól 5-ös értékelést érdemelt ki. Pedig a statisztika szerint egyetlen rossz passza sem volt.

A lengyel együttesben a hálóőr, Artur Boruc kapta a legmagasabb értékelést (7.3) az olvasóktól. A másik végletet két védő, Pawel Golanski és Marcin Wasilewski, illetve a nem sok támogatást kapó csatár, Ebi Smolarek képviselő egyaránt 3.3-as átlaggal.

A részletes eredményeket megtekintheti, ha ide kattint.


Az Ausztria-Horvátország meccs embere Dario Srna lett az inforadio.hu olvasói szerint 7.8-as átlagával, míg a Sky Sports szerkesztői a gólt szerző Luka Modricot látták a legjobbnak, és kapott tőlük 8-ast. Az InfoRádió értékelése szerint a meccs legjobbjának választott horvát kapus, Stipe Pletikosa olvasóinktól 6.8-as átlagot kapott. A lista legalján Mladen Petric és Danijel Prnajic áll 5.2-es átlaggal az olvasói értékelés alapján.

A hősiesen küzdő osztrák együttes tagjai még kisebb átlaggal zártak, ugyanis a legjobb mutatóval rendelkező Jürgen Macho is 6.6-os értékelést kapott honlapunk látogatóitól, rajta kívül csak Ivica Vastic kapott 6-osnál magasabb osztályzatot. Hárman 5-ös alatti értékeléssel állnak az első meccs után.

A játékosok pontjait megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 18:00
×
×
×
×