eur:
393.63
usd:
368.48
bux:
65924.59
2024. április 24. szerda György

"Hol világbajnokként, hol pedig kezdőként versenyez"

A nemzetközi sajtó a lengyel Robert Kubica meglepetésgyőzelmét és Lewis Hamilton végzetes bakiját taglalja a Forma-1-es Kanadai Nagydíj másnapján.

Anglia:

The Sun:
"Wham Bam Ham! Lewis a padlón! Hamilton arcáról lehervadt a mosoly, miután ügyetlensége miatt odalett a vezetése a montreali futamon."

Mirror:
"A Ferrari egyik dühös tisztségviselője azt vágta Hamilton fejéhez, hogy amilyen az apja, olyan a fia. Ezzel Anthony Hamiltonra utalt, aki a múlt héten Porschéjéval egy sövénybe csapódott."

Daily Mail:
"Raikkönen butának nevezte Hamiltont, miután az belehajtott a boxutca tilos jelzésénél. Lewisnak el kellett viselnie a kritikát, mert hibája a kanadai GP-jébe került, és a Francia Nagydíjon a 10 hellyel való hátrébb sorolást jelentette."

The Times:
"Hamilton ütközőpályára került, a fiatal brit ügyetlensége egyengette az utat Robert Kubica első diadalához."

Olaszország:


La Stampa:
"A pálya kalóza. Hamilton felöklelte Raikkönent a boxutcában. Hihetetlen, hogy egy tízmilliókat kereső pilóta 300 km/óra felett tud száguldani, de a legfontosabb alapszabályt - a stoptáblát - nem ismeri."

La Repubblica:
"Hamilton-Raikkönen karambol a lámpánál. A Ferrari dühöng az idióta hiba miatt, míg Kubica történelmi sikerével a pontverseny élére ugrott."

Corriere della Sera:
"Kubica diadala, a lengyel jókor volt jó helyen. Ott nyert, ahol tavaly az életét kockáztatta, és akár világbajnok is lehet."

Spanyolország:

El País:
"Kubica véghezvitte a lehetetlent. A Forma-1 megbolondult. Minden futam szerencsejáték, teljesen bizonytalan győztessel."

Marca:
"Kubica ott nyert, ahol tavaly csaknem életét vesztette. Hamilton hatalmasat bakizott, és megtisztította az utat a BMW előtt."

As:
"Kubica hibátlanul versenyzett, nagy nap volt ez az ő és hazája számára. Hamilton elvesztette a fejét a boxban, és elnézte a piros lámpát."

Sport:
"Hamilton hol világbajnokként, hol meg kezdőként versenyez."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×