eur:
387.81
usd:
357.7
bux:
68089.84
2024. május 17. péntek Paszkál

Sokkoló lábtörés a futballmérkőzésen - videó csak a legbátrabbaknak

Készítői 13 éves kor alattiaknak nem ajánlják ezt a felvételt, ám annyi bizonyos: minden generációt sokkolnak a képek. A mexikói labdarúgóval történt szörnyű balaset után csak egyre gondolhatunk, remélhetően a foci Eb-n nem történik ilyen tragédia!

Az egyetlen jó ebben a videóban, hogy nem az Eb-n forgatták! Természetesen azzal a mexikói labdarúgóval is mélyen együttérzünk, aki a szörnyű lábtörést elszenvedte egy mérkőzésen.

A felvétel készítői 13 éves kor alatt nem ajánlák ezt a videót, ám sajnos kijelenthető, 43 évesen is rettenetes látvány.

A mexikói labdarúgóval történt sokkoló balaset után csak egyre gondolhatunk: remélhetően a foci Eb-n nem történik ilyen tragédia!

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×