eur:
392.24
usd:
366.73
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Az Inter kiejtette a Juventust - a fekete-kékek új "olasz" csillaga ghánai

Olaszországban bajnoki mérkőzést és kupanegyeddöntőket is játszottak szerda este. A Milan Gilardino góljával nyert idegenben elmaradt bajnoki mérkőzésén. A kupában az Inter idegenbeli győzelemmel ejtette ki a Juventust.

Ismét Alberto Gilardino mentette meg idegenbeli meccsén a Milant. A Ronaldo sérülése miatt ismét a kezdő csapatba került világbajnok támadó szerezte a piros-feketék egyetlen találatát a Reggina otthonában. A Milan 1-0-ra nyert, s már hatodik a táblázaton, lemaradása hét pont az egy találkozóval többet játszott, még BL-selejtezős helyen álló Fiorentinával szemben. A két csapat vasárnap egymás ellen játszik majd.

Az Olasz Kupában az AS Roma már kedden bejutott az elődöntőbe, miután 1-0-ra nyert a Sampdoria ellen. Szerdán a Catania 2-1-re legyőzte az Udinesét, s több idegenbeli góljával ugyancsak továbblépett. A japán Morimoto a 89. percben lőtte be a továbbjutást hozó gólt. Az elődöntőben a Catania az AS Romával játszik majd.

Áll még a Lazio is, amely a hazai 2-1 után idegenben is ezzel az eredménnyel verte meg az esélyesebb Fiorentinát. A római Sasok ellenfele az Inter lesz - érdekes, hogy az utóbbi három kiírásban kivétel nélkül a milánói fekete-kékek és az AS Roma játszotta a döntőt.

Az Inter izgalmas mérkőzésen, 2-2-es félidő után 3-2-re győzte le Torinóban a Juventust. (Az első mérkőzés 2-2-re végződött.) A találkozó hőse az Ibrahimovic és Crespo távollétében kulcsszerepet kapott Mario Balotelli volt.

A fekete bőrű játékos eredeti neve Barwuah, ghánai szülőktől született 1990-ben Palermóban. 1993-ban a bresciai bíróság az ottani Balotelli család gondozásába adta, a család később adoptálta.

Mario Balotelli egyelőre ghánai állampolgár - noha ő olasznak tartja magát -, a 18. születésnapján, idén augusztusban dönthet majd az eredeti és az olasz között. Egyelőre visszautasította a ghánai válogatott hívását - inkább az olaszba vágyik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×