eur:
389.44
usd:
364.52
bux:
67956.14
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kevés volt a négypontos siker

Szávay Ágnes hátfájása miatt feladta a New Haven-i döntőt. A Debrecen visszaelőzte az MTK-t. Massa indulhat az élről Isztambulban. A nap legfontosabb sporthírei augusztus 25-én.

Feladta a döntőt Szávay Ágnes a New Haven-i keménypályás női tenisztornán. A magyar versenyző az első szettet 6:4-re megnyerte az első helyen kiemelt Kuznyecova ellen, a második játszmában viszont orosz riválisa 3:0-ás vezetésénél jelezte, hogy hátfájása miatt nem tudja folytatni a játékot.

Czink Melinda 6:3, 6:4-re kikapott az argentin Craverótól az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének harmadik fordulójában, így nem jutott fel a 128-as főtáblára.

A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor páros nyerte a férfi kajak kettesek 1000 méteres versenyét a jövő évi pekingi olimpia kajak-kenu tesztversenyén. A magyar női négyes második lett.

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 74-70-re nyert Bosznia-Hercegovinában az utolsó Európa-bajnoki pótselejtezős mérkőzésén, de a siker ellenére rosszabb pontkülönbsége miatt csak az utolsó lett csoportjában, így a jövő héten az A osztályban maradásért kell küzdenie.

A címvédő Debrecen hazai pályán 4-0-ra győzött a Kaposvár ellen, ezzel a tabellán pontszámban beérte a listavezető Honvédot.
További eredmények: Siófok-MTK 1-1, Paks-Nyíregyháza 3-0, Zalaegerszeg-Győr 0-0, Fehérvár-Tatabánya 7-0, Sopron-Rákospalota 2-1.

Az Arsenal 1-0-ra győzött a vendég Manchester City ellen az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában. A Chelsea szintén hazai pályán nyert 1-0-ra a Portsmouth ellen, és sikerével átvette a vezetést a tabellán.

A német Bundesligában: Bayern München-Hannover 3-0.

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a vendég Atletico Madrid elleni rangadón a spanyol bajnokság nyitányán.

Az olasz élvonalba visszatért Juventus 5-1-re kiütötte a vendég Livornót az első fordulóban. A Lazio hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Torinóval.

A brazil Massa rajtolhat az élről Isztambulban, a Forma-1-es világbajnokság Török Nagydíján. A második helyről az angol Hamilton, a harmadikról a finn Raikkönen, a negyedikről pedig a címvédő spanyol Alonso kezdheti meg a versenyt vasárnap délután két órakor.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×