eur:
394.51
usd:
354.8
bux:
72874.9
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Kikapott a Real Madrid a spanyol Szuperkupa-döntőben

A Sevilla hazai pályán 1-0-ra megnyerte a Spanyol Szuperkupa-döntő első felvonását a Real Madrid ellen. A találkozó gólját Luis Fabiano szerezte az első félidőben, büntetőből.

Bernd Schuster tartalékos csapatot tudott csak pályára küldeni, a kezdőcsapatba szánt játékosai közül Van Nistelrooy, Metzelder és Drenthe - különböző okokból - nem állt rendelkezésére.

Az edző látványos támadójátékot ígért az új szezonra - ebből még semmit sem láthattunk. A Madrid szinte egyetlen helyzetet sem tudott kialakítani.

A Sevilla annál többet, főleg az első félidőben. Ám a kupaspecialista gárda kriitkája, hogy abból csak egyet tudott gólra váltani: a 27. percben, Sergio Ramos Duda elleni szabálytalansága után, Luis Fabiano jogos tizenegyesből lőtt Iker Casillas hálójába.

A visszavágót jövő vasárnap, Madridban rendezik.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×