eur:
394.53
usd:
354.34
bux:
72711.44
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Elsöprő a Bayern új csatárduója - Gerrard mentette meg a Liverpoolt

Magabiztos sikerrel kezdte meg a német labdarúgó Bundesliga 2007/2008-as idényét az aranyérem fő városmányosa, a Bayern München.

A bajor gárda az első fordulóban 3-0-ra győzött a vendég Hansa Rostock ellen. Az újonnan szerződtetett csatárok közül Klose kétszer, Toni egyszer volt eredményes.

Az előző szezonban Werder Bremen 2-2-es döntetlent játszott a Bochum pályáján. A brémai gárda a szünetben már 2-0-ra vezetett, de a Bochum a második féldiő elején villámgyorsan egyenlített.

A Bayern München máris két ponttal jár tavaszi riválisai, a Stuttgart, a Schalke és a Bréma előtt.

Szélesi Zoltán együttese, a Cottbus gólnélküli döntetlent ért el a Leverkusen pályáján. Dárdai Pál és Huszti Szabolcs csapata egyaránt 1-0-ra kikapott: a Hertha a Frankfurt otthonában, a Hannover pedig a vendég Hamburggal szemben veszített. Mindhárom magyar futballista végigjátszotta meccsét.

Egy további eredmény: Wolfsburg-Bielefeld 1-3.

A legjobb újonc legyőzte az egyik nagycsapatot

Angliában az újonc Sunderland sikerét hozta az élvonal nyitánya. Roy Keane vezetőedző gárdája 1-0-ra győzött a vendég Tottenham ellen. A gól a 94. percben esett.

Este a Liverpool 2-1-re nyert az Aston Villa vendégeként. A liverpooliak egy öngóllal szereztek vezetést, majd a 85. percben a Villa egy büntetőből egyenlített. Az előző szezon bronzérmesét - mint már annyiszor - most is Gerrard mentette meg, aki a 87. percben megszerezte a győztes gólt.

További eredmények:
Bolton-Newcastle 1-3
Derby County-Portsmouth 2-2
Everton-Wigan 2-1
Middlesbrough-Blackburn 1-2
West Ham-Manchester City 0-2.

Címlapról ajánljuk

Már áll a mobilgát Szentendrén, ahol pénteken 7 és fél méternél tetőzhet a Duna

A hét elején 300 ezer homokzsák érkezett a Pest vármegyei városba, ahol önkéntesek jelentkezését várják a szükséges árvízvédelmi munkák elvégzésére. Hétszáz centiméter feletti vízállás esetén több utca is víz alá kerülhet Szentendrén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×