eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Négy arany, négy ezüst, egy bronz a magyar mérleg 1000 méteren a kajak-kenu Eb-n

Négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők 1000 méteren a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. A szervezők nem állnak a helyzet magaslatán, többször is változtattak az előzetesen kihirdetett eredményen.

Aranyérmes lett Vajda Attila kenu egyesben, a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor és a Kozák Danusia, Szabó Gabriella kajak kettes, valamint a Paksy Tímea, Fazekas Krisztina, Keresztesi Alexandra, Benedek Dalma kajak négyes.

Kajak egyesben Kovács Katalin ezüstérmet, Benkő Zoltán bronzérmet szerzett. A Kozmann György, Kolonics György kenus duó, a Metka Márton, Mike Róbert, Sáfrán Mátyás, Balázs Gábor kenu négyes és a Gyökös Lajos, Kökény Roland, Vereckei Ákos, Horváth Gábor kajak kvartett ezüstérmet nyert.

Kovács vízbe esett a célnál


Kovács Katalint a svéd Paldanius előzte meg. Az MTK 21-szeres világbajnoka úgy rúgta be a hajót, hogy a vízbe esett, de kis különbséggel így is skandináv riválisától.

Korábban harmadiknak hirdették ki, sőt, már át is vette a bronzérmet, amikor kiderült, hogy mégis második lett...

Vajda Attila kiválóan rajtolt, és rendkívül magabiztosan győzött, míg Benkő Zoltánnak nem volt reális esélye az első két hely valamelyikének megszerzésére.

Újabb magyar arany a célfotó elemzése után


Bár az első hírek arról szóltak, hogy a Kozák Danusia, Szabó Gabriella kajak kettes másodikként zárt, a célfotó elemzése után kiderült: aranyéremet szerzett a két fiatal versenyző.

A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor duó remek hajrával győzött, míg a Kozmann György, Kolonics György kenu kettesnek meg kellett elégednie a második hellyel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×