eur:
389.44
usd:
364.52
bux:
67956.14
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Alonso bajban, Massa indulhat az élről Magny-Cours-ban

A brazil Felipe Massa (Ferrari) indulhat az élről a Forma-1-es Francia Nagydíjon. A második helyről az újonc angol Lewis Hamilton (McLaren), a harmadikról a finn Kimi Raikkönen (Ferrari) rajtolhat.

Az időmérő edzés utolsó szakaszában a címvédő spanyol Fernando Alonso McLarenjének a váltója meghibásodott, de a friss hírek szerint nem kizárt, hogy ki kell cserélni a Mercedes-motort az autójában. Ez utóbbi esetben nem a 10. helyről, hanem a mezőny végéről kezdhetné meg a versenyt.

A magny-cours-i futam rajtja vasárnap délután két órakor lesz.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×