eur:
394.74
usd:
356.31
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Maradásáért könyörög a bajnoki aranyról döntő Real-játékos

Hiába biztosította be két góljával a bajnoki aranyérmet José Antonio Reyes, a Real Madrid játékosa a vasárnapi, Mallorca elleni bajnokin, egyáltalán nem biztos, hogy a 23 éves szélső a királyi gárdánál futballozik az ősztől is.

A játékosnak vissza kellene térnie az Arsenalhoz, ugyanis csak kölcsönben szerepelt a Realnál, azonban Reyes nem érezte jól magát Londonban, és Madridban akar maradni.

"Remélem, nem ezek voltak az utolsó, Real-mezben szerzett góljaim" - mondta Reyes, majd hozzátette: talán a sorsdöntő duplázással sikerült meggyőznie a klub vezetőit, hogy tartsák meg.

A spanyol válogatott szélsőjének vágyait keresztül húzhatja, hogy az érte cserébe az Arsenalhoz küldött játékosra, a brazil Julio Baptistára nincs szüksége Arsene Wenger menedzsernek, és vissza is irányította Madridba a csatárt.

"Többször elmondtam már, mekkora megtiszteltetés a Real Madridban szerepelni. Bajnokká tettem a csapatot, és ez azért is boldoggá tesz, mert ez volt a célom, amikor ide érkeztem" - közölte Reyes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 21:02
×
×
×
×