eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Benedek Tibor: a következő szezonban ismét győzni fogunk

Hat év után elveszítette a bajnoki címet a Honvéd férfi vízilabdacsapata. Az együttes válogatott játékosai a melbourne-i világbajnokság ezüstérme után a Honvéddal sem teljesítették kitűzött céljaikat: az Euroligában a negyeddöntőben búcsúztak, a Vasas elleni bajnoki döntőt pedig 3:1-re elveszítették. Benedek Tibor az InfoRádiónak elmondta: az első mérkőzésen hibáztak nagyot. A Honvéd kétszeres olimpiai bajnok játékosa szerint a válogatottaknak több pihenőre lenne szükségük, hogy ismét jó formába kerüljenek.

Mekkora csalódásnak tartja, hogy elveszítették a bajnoki címet?

Nem tartom akkora kudarcnak. Ez egy mélypont, amely előfordulhat egy sportoló életében. Valószínűleg többet kellene pihennünk, hogy újra jól menjen a játék, hiszen hamarosan kezdődik a válogatott felkészülése, majd rajtol a bajnokság új idénye, aztán ott az olimpia. Ezt egymás után nehéz végigcsinálni, és ennek a kárvallottja a Honvéd, hiszen hét játékosa volt ott a világbajnokságon, és szinte pihenő nélkül dolgoztuk végig az egész évet.

Hogyan értékeli a döntő mérkőzéseit?

A vasárnapi találkozón bárki nyerhetett volna. A nagy hibát az első két összecsapáson követtük el, de főleg a Kőér utcai első mérkőzésen, hiszen hazai pályán nyernünk kellett volna.

Jogosnak tartja a Vasas aranyérmét?


A Vasas mindent megtett azért, hogy bajnok lehessen. A piros-kékek várnak erre az aranyéremre már 18 év óta, és rengeteget szenvedtek érte. Rossz érzés, hogy a Honvéd hat év után elveszítette a bajnoki címet, de majd a következő szezonban ismét a BHSE fog győzni. Sokan szerették volna, hogy megszakadjon a sorozat, és a Honvédnak vége lesz, de őket el kell keserítenem.

Marad a gárdánál?

Ez néhány héten belül eldől.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×