eur:
389.39
usd:
362.7
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Áramütés után lábadozik az ausztrálok úszóklasszisa

Áramütést kapott, s jelenleg kórházban kezelik Brooke Hansont, az ausztrálok olimpiai ezüstérmes úszóját. A sportoló a hírek szerint egy élményfürdőben kapcsolódott ki, de amikor kimászott a medencéből, hirtelen összeesett. Azonnal kórházba szállították, az orvosok szerint az állapota stabil.

Hanson édesapja, aki egyben a válogatott szóvivője is, azt mondta: lánya szerencsésen megúszta a balesetet és ápolói bíznak a teljes gyógyulásában.

A 29 éves Brooke Hanson 100 m mellen ezüstérmet nyert a 2004-es athéni olimpián, ahol egy aranyat is kapott, mert az előfutamban rajthoz állt a később nélküle győztes 4x100-as vegyes-váltó tagjaként.

Abban az évben hat elsőségével ő lett az indianapolisi rövidpályás vb legeredményesebb versenyzője. Idén ugyan nem került be a melbourne-i világbajnokságon indult hazai csapatba, de a jövő évi pekingi játékokra mindenképpen szeretné kvalifikálni magát.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×