eur:
389.8
usd:
363.76
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Erdei Zsolt meg akar felelni a magyar szurkolóknak

Erdei Zsolt három év után ismét hazai közönség előtt lép szorítóba. A 33 éves magyar ökölvívó szombaton a fővárosi SYMA-csarnokban az amerikai George Blades ellen védheti meg újra a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoki címét. Erdei Zsolt az InfoRádiónak elmondta: nagyon izgul, hogy a magyar közönségnek megfeleljen. Hozzátette: a felkészülése jól sikerült, és jó formában várja a találkozót.

Miként várja a szombati találkozót?

Nagy várakozás és izgalom van bennem, hogy a magyar közönségnek meg tudjak felelni. Azt hiszem, hogy ez sikerülni is fog, hiszen a felkészülés jól sikerült, és a jelek szerint jó formában vagyok.

Mennyit számíthat a hazai közönség?

Csak pozitívumot és erőt tud adni a magyar közönség. Nem félek attól, hogy nagyobb lesz a nyomás, vagy belehajszolnak valamibe.

Mit gondol a riválisáról?

Az ellenfél egy jó bokszoló, akit sokan lebecsülnek, de én nem esem ebbe a hibába. Egy kedves, szimpatikus, családszerető ember, akinek hat gyermeke van, de a ringben természetesen nem erre fogok gondolni.

Számíthatunk-e valamilyen különlegességre?

Arra készülök, hogy a legjobbat kihozzam magamból, és majd meglátjuk, hogy lesz-e ebben valami különlegesség.

Terveznek-e még mérkőzést a szombatin kívül az idei évre?

Nem tudom. Ez attól is függ, hogy most hogyan fogok szerepelni, és mennyit vesz ki belőlem a találkozó. Ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor egy idén még egy találkozó belefér.

Akár egy címegyesítő meccs is?

Ez nem rajtam múlik. Én akár Amerikába is átutazom egy Roy Jones Jr. elleni mérkőzés miatt.

Szerző: Kaposi Dávid

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×