eur:
389.58
usd:
361.87
bux:
68430.22
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Puskás és Simonyi is a magyar-horvát Eb mellett kampányol

A szervezőbizottság információi szerint csaknem kétszázan vesznek részt kedden a magyar-horvát prezentáción, amely az utolsó lehetőség lesz a döntéshozók meggyőzésére Cardiffban, a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság helyszínének szerdai kijelölése előtt.

A prezentáción részt vesz Gyurcsány Ferenc és Ivo Sanader kormányfők mellett Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a Magyar Labdarúgó Szövetség vezérkara, Várhidi Péter szövetségi kapitány, Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa és Albert Flórián, az egyetlen magyar Aranylabdás labdarúgó is részt vesz a prezentáción.

Tagja a küldöttségnek Semmi Kis Tünde szépségkirálynő, és a szervezőbizottság reméli, hogy özvegy Puskás Ferencné is vállalni tudja az utazást a walesi fővárosba.

A prezentációról már kiszivárgott, hogy a világűrből Charles Simonyi is a magyar-horvát rendezést támogatja majd, és médiainformációk szerint a tavaly novemberben elhunyt Puskás Ferenccel is készült olyan felvétel, amelyen minden idők legkiválóbb magyar labdarúgója spanyolul próbál hatni a döntéshozókra.

A rendezési jogért Magyarország Horvátországgal közösen, Lengyelország Ukrajnával, Olaszország pedig önállóan van versenyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×