eur:
389.72
usd:
361.76
bux:
68439.02
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Negyed órán át hengerelt a magyar válogatott

Továbbra is hibátlan a németországi férfi kézilabda-világbajnokságon a magyar válogatott, amely a középdöntő első fordulójában Mannheimben 28-25-re győzött Csehország ellen. A meccs meglepően hamar eldőlt.

A magyar együttes első góljára bő négy percet kellett várni, de Nagy Lászlóék szerencséjére a csehek csak hétgólos hátrányban a 11. percben örülhettek először.

Az Iváncsik-testvérek parádéztak, a nemrég honosított Puljezevics ismét szenzációsan védett, és miután alig húsz perc elteltével tízgólos különbség is volt a két együttes között, Fazekas Nándor állt a kapuba.

A szünet előtt a csehek hat gólra felzárkóztak, de az utolsó másodpercekben szerzett hetessel 17-10-es magyar vezetés után mehettek pihenőre a csapatok.

Belefért a kényelmesebb játék is

A második félidőben folytatták a felzárkózást a csehek, a magyar együttes egy-egy periódusban talán túlzottan is kényelmesen játszott, Skaliczki László szövetségi kapitány több kulcsjátékost is hosszan pihentetett, de a győzelem és a százszázalékos mérleg megőrzése nem került veszélybe.

A magyar együttes legeredményesebb játékosa a hétgólos Iváncsik Gergő volt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×