eur:
393.94
usd:
369.22
bux:
65720.4
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kovács Katalin és Janics Natasa négyesben is döntős

Az 500 méteres távon mindhárom magyar kvartett bejutott a döntőbe, másik hat egység a középfutamban folytathatja.

Az 500 méteres távon mind a három magyar egység közvetlenül a döntőbe jutott az előfutamból.

A Paksy Tímea, Kovács Katalin, Janics Natasa, Fazekas Krisztina, illetve a Sík Márton, Boros Attila, Csamangó Attila, Bozsik Gábor összeállítású kajak négyes futamgyőzelemmel került tovább a selejtezőből.

A Csabai Edvin, Fürdök Gábor, Pulai Imre, Novák Ferenc alkotta kenus kvartett a románok és az oroszok mögött harmadikként jutott a fináléba.

Az olimpiai, világ- és európa-bajnoki címvédő Kovács Katalin, Janics Natasa duó, illetve a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor férfi kajak kettős magabiztosan, az első helyen jutott tovább az előfutamból.

Kajak egyesben Benkő Zoltán futamgyőztesként, Benedek Dalma pedig a második helyen - az olasz Josefa Idem mögött - másodikként jutott tovább az előfutamból. A döntőbe kerülést a pénteki középfutambam harcolhatják ki.

Mike Róbert kenu egyesben a harmadik helyen - megelőzve a címvédő német Andreas Dittmert - került a kötépfutamba. A Kozmann György, Kolonics György kenu kettes egység futamgyőztesként jutott tovább az előfutamból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×