eur:
393.42
usd:
367.75
bux:
66361.7
2024. április 24. szerda György

Kovács Ágnes 50 mellen is elődöntős

Kovács Ágnes bejutott az 50 méteres mellúszás elődöntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Az Eb-n már két bronzérmet szerzett klasszis a negyedik idővel jutott tovább a selejtezőből. A férfi 4x200-as gyorsváltó országos csúccsal jutott az esti döntőbe.

50 méteres mellúszásban Kovács Krisztina a 12. idővel biztosította helyét a középfutamban. Veisz Kitti a 30. lett, Bor Katalint szabálytalan fordulója miatt kizárták.

Boulsevicz Beatrix a harmadik, Lipcsei Krisztina pedig a hetedik helyen jutott az elődöntőbe 200 pillangón.

Meglepetésre Jakabos Zsuzsanna csak a 10. lett, és mivel a szabályok szerint országonként csak két úszó lehet a középfutamban, így kisett; akárcsak a 22. helyen záró Hajnal Erika.

Férfi 50 gyorson egy magyar sem jutott tovább. Gáspár Zsolt nem állt rajthoz, Takács Krisztián 20., Zubor Attila 36., Csáki János 52. lett.

A nőknél ugyanebben a számban Verrasztó Evelyn 31., Szél Friderika 36., Miskovicz Zsuzsanna 38., Dara Eszter 40. lett; így egyikük sem jutott tovább.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×