Infostart.hu
eur:
383.81
usd:
327.15
bux:
109794.08
2025. december 12. péntek Gabriella

Kovács Ágnes 50 mellen is elődöntős

Kovács Ágnes bejutott az 50 méteres mellúszás elődöntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Az Eb-n már két bronzérmet szerzett klasszis a negyedik idővel jutott tovább a selejtezőből. A férfi 4x200-as gyorsváltó országos csúccsal jutott az esti döntőbe.

50 méteres mellúszásban Kovács Krisztina a 12. idővel biztosította helyét a középfutamban. Veisz Kitti a 30. lett, Bor Katalint szabálytalan fordulója miatt kizárták.

Boulsevicz Beatrix a harmadik, Lipcsei Krisztina pedig a hetedik helyen jutott az elődöntőbe 200 pillangón.

Meglepetésre Jakabos Zsuzsanna csak a 10. lett, és mivel a szabályok szerint országonként csak két úszó lehet a középfutamban, így kisett; akárcsak a 22. helyen záró Hajnal Erika.

Férfi 50 gyorson egy magyar sem jutott tovább. Gáspár Zsolt nem állt rajthoz, Takács Krisztián 20., Zubor Attila 36., Csáki János 52. lett.

A nőknél ugyanebben a számban Verrasztó Evelyn 31., Szél Friderika 36., Miskovicz Zsuzsanna 38., Dara Eszter 40. lett; így egyikük sem jutott tovább.

Címlapról ajánljuk

Ukrajnai béketárgyalás: Donald Trumpnak elege van a „csak a találkozó kedvéért megtartott” találkozókból

Az Egyesült Államok akkor vesz részt szombaton az európai vezetők és Ukrajna által kezdeményezett tárgyalásokon, amennyiben az esélyt hordoz arra, hogy a konfliktus megoldása felé lépjenek – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök csütörtökön.
VIDEÓ
A zsírégetőtől az automatizációig – így épít előnyt a Tamási Hús a hazai húsiparban

A zsírégetőtől az automatizációig – így épít előnyt a Tamási Hús a hazai húsiparban

A magyar húsipar működését tartósan az ingadozó alapanyagárak, a gyártás magas energiaigénye és a munkaerőhiány határozza meg, miközben a piaci és szabályozói környezet is gyorsan változik. Ilyen feltételek között a Tamási Hús Kft. olyan növekedési modellt alakított ki, amely a császárszalonnára épülő specializációra támaszkodik, a stabilitást pedig a modernizáció, az energiahatékonysági beruházások és a tudatos finanszírozási háttér együttesen biztosítja a hazai és nemzetközi piacokon. Hogy a vállalat miként tudott a kihívások ellenére is folyamatosan fejlődni, milyen szerepe van ebben a Gyármentő Programnak, és hogyan működik az a technológiai és finanszírozási modell, amely hosszú távon is fenntarthatóvá teszi a növekedést, arról Ments Gábort, a Tamási Hús Kft. ügyvezetőjét és Boros Zoltánt, az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának nagyvállalati agrár- és élelmiszeripari ügyfelekért felelős igazgatóját kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×