eur:
392.84
usd:
362.93
bux:
73745.69
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Kirúgták Ullrichot

A T-Mobile szerződést bontott a német országúti kerékpáros Jan Ullrichhal, mivel a Tour de France 1997-es győztese belekeveredett a doppingbotrányba.

"Felháborít a döntés, mivel nem személyesen közölték velem, hanem csak egy faxot küldtek nekem. Éppen ezért nem is tudom elfogadni az ítéletet" - mondta Ullrich.

A Sydneyben olimpiai bajnok kerekes péntek délelőtt minden betervezett versenyét lemondta. Korábban honlapján úgy nyilatkozott, hogy mindenkit, így őt is, addig ártatlannak kell tekinteni, amíg nincs bizonyítva a bűnössége.

A Süddeutsche Zeitung című lap múlt pénteken arról számolt be, hogy a spanyol rendőrség lefoglalt egy füzetet, melyben tételesen, napra lebontva felsorolták, Ullrich melyik nap, milyen tiltott szert szedett a tavalyi Tour de France-on.

A német sztárt és klubtársát, Oscar Sevillát valamint több további kerekest egy nappal az idei Tour rajtja előtt zárták ki, mert a nevük szerepelt a doppingügy központi figurájának, Eufemiano Fuentesnek a jegyzeteiben.

Címlapról ajánljuk

Tíz góllal verték Argentínát Lékai Mátéék

Csak az eleje volt szoros, aztán a magyar férfi kézilabda-válogatott magabiztos sikert aratott második csoportmeccsén a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×