eur:
395.33
usd:
365.24
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

"A németek játékában nincs semmi különleges"

Diego Maradona, az argentin labdarúgás legendás csatára egy interjúban lekicsinylően beszélt a németországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjébe jutott hazai gárdáról. Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány tanítványai a legjobb nyolc között éppen Argentínát búcsúztatták.

"Eddig semmi extrát nem mutattak a németek, szerintem maguk sem tudják, hogy jutottak el idáig. Egyet ugyanakkor el kell ismernem, a házigazdák fizikálisan és mentálisan nagyon erősek" - mondta az 1986-ban világbajnok Maradona.

A csatárzseni arról is beszélt, hogy Argentína kiesése után egyértelműen az olasz csapatnak szurkol.

"Nagyon tetszett már az is, ahogy Ghána ellen játszottak, szorítok értük. Azt hiszem, ha meg tudja szerezni a vezetést az olasz csapat, a németeknek nagyon nehéz dolguk lesz, ugyanis Marcello Lippi együttese tízszer jobban védekezik, mint Argentína" - tette hozzá Maradona

Egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy szerinte az olasz futballbotrány csak még jobban összekovácsolta a Marcello Lippi szövetségi kapitány együttesét.

"Emlékszem az 1982-es vébére, amelyet hasonló problémák előztek meg az olaszoknál, és a viharok akkor is nagyon feltüzelték az együttest. Ha a mieink kerültek volna szembe velük most az elődöntőbe, éppen ettől tartanék a legjobban."

Az olasz-német elődöntőt kedden 21 órától játsszák Dortmundban.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×