eur:
395.77
usd:
366.02
bux:
73964.16
2024. július 31. szerda Oszkár

Vizsgálják a német-argentin meccs utáni verekedést

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kivizsgálja a Németország-Argentína világbajnoki negyeddöntő után a játékosok között kirobbant verekedést.

A botrány közvetlen azután tört ki, hogy a németek büntetőpárbajban búcsúztatták dél-amerikai riválisukat. Az esetnél a szlovák játékvezető, Lubos Michel kiállította az amúgy pályára sem lépő argentin Leandro Cufrét.

"Cufrét piros lapot kapott, ez azt jelenti, hogy vizsgálatot kell indítanunk, mint minden más azonnali kiállítás esetében" - mondta Markus Siegler, a FIFA szóvivője, aki hozzátette, megnézik a videofelvételeket, így akár más játékosok is számíthatnak eltiltásra.
   
Siegler megjegyezte, hogy az eljárást sürgősen le kell folytatni, mivel a németek kedden már az elődöntőben lépnek pályára az olaszok ellen, addigra pedig ki kell derülnie, hogy a házigazdák között is van-e vétkes.

Úgy tűnt, a balhé középpontjában Oliver Bierhoff, a német menedzsere állt. Az 1996-os Európa-bajnok válogatott tagja azt mondta: csak azután lépett közbe, hogy Cufré megtaposta Per Mertesackert, a hazai együttes középhátvédjét.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban is érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×