eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Az Újpest kikapott Pápán!

A listavezető Újpest 2-1-re kikapott a sereghajtó Pápa otthonában a labdarúgó NB I 25. fordulójában.

1. félidő:

A szakadó eső miatt a meccs 25 perc késéssel kezdődött. A mérkőzés elejétől fogva szakadatlanul zuhogott az özönvízszerű eső.

A találkozó 10. percében az újpesti Tisza 40 méterről lőtt kapura, miután észrevette, hogy Szűcs kint állt a kapujából, a labda centikkel kerülte el a jobb kapufát.

Az első félidő végén a nagy birkózás közepette a magyar élvonalban most debütáló brazil Fabinho gondolt egyet és 25 méterről jobbal, óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba (1-0).

2. félidő:

A második játékrész elején a továbbra is szakadó esőben újabb hidegzuhany érte a lila-fehéreket: az 51. percben Kozarek passzolt középre, Vlaszák kijött a kapujából, ütközött a japán Hommával, a labda a gólvonal felé gurult és a japán légiós a kapu jobb sarkába továbbított (2-0).

Az utolsó negyed órában a listavezető uralta a játékot, Mészöly Géze játékosai próbálkoztak, és a 87. percben egy kavarodás után Tóth Norbert ballal kilőtte a bal alsó sarkot (2-1).

A rendkívül mély, felázott talajú pályán az óriási elszántsággal játszó hazaiak az első félidőben végig partnerei voltak a listavezetőnek, amely rosszul alkalmazkodott az irreális körülményekhez.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×