INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Az Újpest kikapott Pápán!

InfoRádió / MTI
A listavezető Újpest 2-1-re kikapott a sereghajtó Pápa otthonában a labdarúgó NB I 25. fordulójában.
1. félidő:

A szakadó eső miatt a meccs 25 perc késéssel kezdődött. A mérkőzés elejétől fogva szakadatlanul zuhogott az özönvízszerű eső.

A találkozó 10. percében az újpesti Tisza 40 méterről lőtt kapura, miután észrevette, hogy Szűcs kint állt a kapujából, a labda centikkel kerülte el a jobb kapufát.

Az első félidő végén a nagy birkózás közepette a magyar élvonalban most debütáló brazil Fabinho gondolt egyet és 25 méterről jobbal, óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba (1-0).

2. félidő:

A második játékrész elején a továbbra is szakadó esőben újabb hidegzuhany érte a lila-fehéreket: az 51. percben Kozarek passzolt középre, Vlaszák kijött a kapujából, ütközött a japán Hommával, a labda a gólvonal felé gurult és a japán légiós a kapu jobb sarkába továbbított (2-0).

Az utolsó negyed órában a listavezető uralta a játékot, Mészöly Géze játékosai próbálkoztak, és a 87. percben egy kavarodás után Tóth Norbert ballal kilőtte a bal alsó sarkot (2-1).

A rendkívül mély, felázott talajú pályán az óriási elszántsággal játszó hazaiak az első félidőben végig partnerei voltak a listavezetőnek, amely rosszul alkalmazkodott az irreális körülményekhez.

A címlapról ajánljuk