eur:
393.82
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Middlesbrough-Sevilla döntő lesz

Az angol Middlesbrough drámai csatában 4:3-as összesítéssel jutott túl a román Steaua Bukaresten, míg a Sevilla csak a ráadás után elért góllal lépett tovább a német Schalkén.

Az angolok - akárcsak a legjobb nyolc között a Basel ellen - ismét összesítésben 0:3 után fordítottak és négy gólt szerezve kiharcolták a továbbjutást.

A románok 1-0-ra nyertek hazai pályán, és idegenben is nagyszerűen kezdtek, hiszen két kipattanó labdából háromgólosra növelték előnyüket.

Ekkor az angolok behozták Massimo Maccaronét, a Basel elleni párharc hősét, hogy megpróbálják megismételni az akkor mutatott teljesítményüket. Nem kellett csalatkozniuk az olasz csatárban, hiszen pár perccel később máris betalált.

A szünet után szinte egykapuzott a szigetországi gárda, amely előbb Mark Viduka, majd Chris Riggott gólja révén tett egy-egy lépést az első nemzetközi kupafináléról szövögetett álom megvalósulása felé.

Amikor már mindent egy lapra feltéve rohamozott a Middlesbrough, ismét Maccarone került reflektorfénybe, hiszen egy csukafejessel ismét továbbjuttatta csapatát, nyert a Middlesbrough 4-2-re, és 4:3-as összesítéssel került a május 10-i eindhooveni döntőbe.

Az angolok ellenfele a spanyol Sevilla lesz, tehát a Bajnokok Ligájához hasonlóan itt is spanyol-angol páharc lesz a fináléban.

A németországi gólnélküli döntetlent követően a Sevilla hazai pályán hosszabbítás után 1-0-ra győzött a Schalke ellen, így egy hihetetlenül gólszegény összecsapás eredményeként került a döntőbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×