eur:
393.77
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Henry-éknak kevés lehet a döntetlen

Az Arsenal csak 1-1-es döntetlent ért el a vendég Tottenham ellen az angol labdarúgó-bajnokság szombati szuperrangadóján.

A Tottenham a 66. percben szerzett vezetést Robbie Keane góljával, de a rohamozó Arsenal ellen nem volt esélye a győzelemre, Thierry Henry a 84. percben egyenlített.

 

Egy perccel később Edgar Davids megkapta második sárga lapját, majd a pirosat is, de a vendégek hősiesen kivédekezték az utolsó perceket.

 

A BL-elődöntős hazai csapat így nehéz helyzetbe került, egyre kevesebb az esélye arra, hogy megelőzze negyedik helyen álló riválisát. A két csapat között négy pont a különbség, de az Arsenalnak még három meccse van hátra, míg a Tottenhamnek csak kettő.

 

Arsene Wenger vezetőedző együttesének még egy lehetősége maradt a következő szezonbeli BL-szereplésre, ha a mostani kiírást megnyeri. Henry-ék az elődöntő első meccsén 1-0-ra nyertek a Villarreal ellen, a visszaágó kedden lesz a spanyol csapat otthonában. A párharc győztese a Milan-Barcelona párviadal továbbjutójával küzd meg az aranyéremért.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×