eur:
395.26
usd:
366.14
bux:
65422.86
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Füzi Ákost három barátságos meccsről tiltották el

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága három nemzetközi barátságos mérkőzéstől eltiltotta Füzi Ákost, az Újpest játékosát.

A futballista még a Spartak Trnava elleni, februári felkészülési meccsen kapott piros lapot. Az MLSZ a találkozó után azért nem indított fegyelmi eljárást ellene, mert a meccs időpontjában még nem volt szerződése a lila-fehér klubbal.

A futballista később a bajnokikon is szóhoz jutott, emiatt több élvonalbeli együttes is megóvta az Újpest elleni meccsét, a liga versenybizottsága azonban ezeket a tiltakozásokat elutasította.

Az MLSZ elnöksége a nemzetközi szövetség (FIFA) segítségét kérte a Füzi-ügy megoldásához. A FIFA szerdai válaszában fegyelmi vizsgálat lefolytatását kérte, amelynek során a magyar szövetség figyelembe veszi a barátságos mérkőzésekre vonatkozó nemzetközi kódexet, illetve saját előírásait.

Schranz Balázs, a Honvéd Fehérvár ellen kiállított játékosa egy bajnoki mérkőzésen nem játszhat. A futballista túlzott gólörömért kapta második sárga lapját, ami a kiállítását eredményezte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×