eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

A focirajongók lemaradnak a vébéről?

A jelenlegi állás szerint Szerbia-Montenegró lakóinak többsége nem láthatja a televízióban a június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit, mert a közvetítési jogokkal rendelkező BK nevű városi csatorna nem kapott országos sugárzási engedélyt.

Összesen 12 tévé-társaság pályázott öt licencre, a BK beadványát azonban elutasították, mert alapítója, Bogoljub Karic ellen rendőrségi eljárás folyik pénzügyi visszaélések gyanúja miatt.

Több országos csatorna is felajánlotta, hogy megvásárolja a közvetítési jogokat, a BK azonban erről hallani sem akar.

"Senkivel nem ülünk le tárgyalni erről a témáról, nem azért harcoltunk hónapokon át a vb meccseiért, hogy utána átadjuk őket másnak" - közölte Milomir Maric, a BK főszerkesztője.

A szerb válogatott a világbajnokságon az egyik legnehezebb csoportba került, Argentínával, Hollandiával és Elefántcsontparttal kell megküzdenie a 16 közé jutásért.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 20:11
×
×
×
×