eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Rijkaard szégyennek tartja a gólképtelenséget

A Barcelona nem tudta kihasználni mezőnyfölényét a Benfica otthonában, így csak gólnélküli döntetlenre volt képes a labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő lisszaboni meccsén.

Deco, Eto'o és Ronaldinho is nagy lehetőségeket hagyott kihasználatlanul, ez pedig Frank Rijkaard sem hagyta szó nélkül. A Barcelona trénere szerint csapata keményen harcolt és alapvetően jól futballozott, de szégyen, hogy egyik játékosa sem rúgott gólt.

A Benfica szakvezetője, Ronald Koeman egy büntetőt kért számon a játékvezetőn, de így is bízik abban, hogy együttese meglepheti a Barcelonát a visszavágón.

Az Arsenal keddi 2-0-ás sikere után magabiztosan várhatja a visszavágót. Arsene Wenger, a londoniak mestere úgy nyilatkozott, hogy sikerült az elképzeléseiket megvalósítani, így hisz a továbbjutásban.

A Juventus vezetőedzője, Fabio Capello gondjait szaporítja, hogy négy kulcsjátékosát is nélkülöznie kell a jövő heti visszavágón. A torinóiaknál nem léphet pályára a kiállított Camoranesi és Zebina mellett a szintén eltiltott Vieira és a sérüléssel bajlódó Del Piero sem. Nedved ugyanakkor visszatérhet.

Capello rendkívül bosszantónak nevezte a két kiállítást. Hangsúlyozta, hogy a Juventusban nem lehet ilyen hibákat elkövetni. A szakember elismerte, hogy az Arsenal teljesen megérdemelten győzött.

Az olasz lapok keményen bírálják a torinói gárdát. A Tuttosport szerint csodára lenne szükség a továbbjutáshoz, a Gazzetta dello Sport szakírója pedig úgy látja: a kapus Buffon volt a Juventus legjobbja, és csak a válogatott klasszisnak köszönhető, hogy az olasz bajnoki listavezető két góllal megúszta a londoni összecsapást.

A két párharc visszavágóját egyaránt április 5-én rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×