eur:
392.24
usd:
366.07
bux:
66793.58
2024. április 26. péntek Ervin

Gyepes Gáborra újabb hosszú kihagyás vár

Súlyosan megsérült Gyepes Gábor, az angol másodosztályú Wolverhampton futballistája csapata hétvégi bajnoki meccsén a Sheffield Wednesday ellen.

A részletes orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy a válogatott hátvéd bal lábában a keresztszalag és a belső oldalszalag is elszakadt, így legalább fél évig nem játszhat.

"Egyelőre azt várjuk, hogy a duzzanat lejjebb menjen a térdemről, s a műtét előtt speciális gyakorlatokkal talán még meg is erősítjük a lábamat. Kedden mankóval kibicegtem a pályára, ahol találkoztam csapattársaimmal.

Jól esett, hogy mindenki odajött, bíztatott, hogy fejben legyek erős. Meg kell várni a vizsgálat teljes kiértékelését, utána döntünk arról, hol műtik meg a lábamat" - mondta Gyepes Gábor.

Az FTC volt játékosa megjegyezte: ilyen fájdalmat, mint szombaton, még sohasem érzett. Megjegyezte, hogy a történtek után nagyon sokan felajánlották segítségüket.

"Anyukám pénteken jött ki, ő pont látta a fia szenvedését, ez külön bosszantó a dologban. A párom, Póth Dia pedig a jövő héten jön ki hozzám. A helyi magyarok is bíztattak, s mondták, bátran szóljak, ha problémám van. Jól esik a szeretetük, de jobb lenne, ha én tudnék segíteni másokon, nem pedig magam lennék kiszolgáltatott helyzetben.

Mindenki azt mondja, most fejben kell erősnek lennem, ám ezzel nincsen gond: tudom, hogy a lehető legrövidebb időn belül meg fogok gyógyulni! Csapattársam, Jackie McNamara hasonló sérülést szenvedett, s a baj bekövetkezte után 5 hónappal már a juniorok között játszott. Nekem is valami hasonló lesz a célom" - tette hozzá a védő.

Gyepes Gábor sérüléséről nyilatkozott Bozsik Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is.

"Szomorúan értesültem Gábor sérüléséről, hiszen ő is azon játékosok közé tartozik, akikre számítok a jövőben, tagja lehet annak a gerincnek, amely a válogatott bő keretét alkotja.

Gábor szemében megvan a csillogás, ott van az akarat, hogy közösen valami nagyot alkossunk, adott esetben a későbbiekben egy világversenyre jussunk ki. Most a küzdeni tudását máshol kell kamatoztatnia: a minél előbbi felépülésén kell keményen dolgoznia" - mondta a szakvezető.

Gyepes Gábor az elmúlt években többször is súlyos sérüléssel bajlódott.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×