eur:
393
usd:
366.79
bux:
66639.49
2024. április 25. csütörtök Márk

Cseh László négy nap alatt kilenc aranyérmet nyert

Kilenc aranyéremmel zárta Cseh László az idei országos úszóbajnokságot.

A Kőbánya SC olimpiai bronzérmese tavaly összesen 10 számban nem talált legyőzőre, de a mostani ob fő célja az éremhalmozáshelyett az állóképesség-növelés volt.

A nőknél klubtársa, Kovács Ágnes volt a legeredményesebb a Komjádi uszodában rendezett négynapos viadalon: az olimpiai bajnok klasszis három egyéni sikere mellett nyert háromszor váltóban. Kovács Ágnes szombaton megszerezte 50. magyar bajnoki címét.

A záró napon a férfiak 200 méteres mellúszó-versenyében Gyurta Dániel több mint két és fél másodperces előnnyel győzött Molnár Ákos előtt. Ideje az előfutamban elérthez hasonlóan most is 2 perc 13 másodperc alatt volt, ez pedig azt jelzi, hogy a fiatal sportoló minden bizonnyal túljutott a tavalyi nehézségeken.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×