INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

MLSZ: feljelentés nincs, fegyelmi vizsgálat van

Infostart / InfoRádió
Nem tesz feljelentést Lothar Matthäus szövetségi kapitány szerződése miatt a Magyar Labdarúgó Liga elnöke. Kisteleki István az InfoRádióban azt mondta: egy fillér sincs a Magyar Labdarúgó Szövetség kasszájában. Az MLSZ szerint nem történt törvénysértés.

A Magyar Labdarúgó Liga elnöke, Kisteleki István szerint elsősorban nem jogi kérdés az MLSZ megítélése, hiszen ha jogilag minden rendben lenne, a szövetség akkor is rosszul működött.

„Az MLSZ pénzügyi katasztrófa szélén áll, egy fillér nincs a kasszában. Morálisan sehol sem állunk, szétzüllött az egész, egy fillérünk sincs” – fogalmazott Kisteleki István az InfoRádiónak.

A Magyar Labdarúgó Liga elnöke szerint az, hogy a küldöttek 62%-a Bozóky Imre MLSZ-elnök visszahívása mellett szavazott „hihetetlenül jó eredmény”. Az arány hamarosan nagyobb is lehet, ha az amatőr csapatok küldöttei is megismerkednek a részletekkel – állította Kisteleki István.

Korábban Bozóky Imre fegyelmi eljárást indított Kisteleki István ligaelnök ellen azzal az indokkal, hogy Kisteleki István a szövetség hivatalos ülésén és nagy nyilvánosság előtt is több alkalommal sportszakemberhez méltatlan, becsületsértő magatartást tanúsított az MLSZ elnökével és elnökségével szemben.

Kapcsolódó hang

Összefoglaló a könyvvizsgálói jelentésrõl
 


Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk