eur:
389.11
usd:
357.46
bux:
73271.37
2024. július 22. hétfő Magdolna

MLSZ: feljelentés nincs, fegyelmi vizsgálat van

Nem tesz feljelentést Lothar Matthäus szövetségi kapitány szerződése miatt a Magyar Labdarúgó Liga elnöke. Kisteleki István az InfoRádióban azt mondta: egy fillér sincs a Magyar Labdarúgó Szövetség kasszájában. Az MLSZ szerint nem történt törvénysértés.

A Magyar Labdarúgó Liga elnöke, Kisteleki István szerint elsősorban nem jogi kérdés az MLSZ megítélése, hiszen ha jogilag minden rendben lenne, a szövetség akkor is rosszul működött.

„Az MLSZ pénzügyi katasztrófa szélén áll, egy fillér nincs a kasszában. Morálisan sehol sem állunk, szétzüllött az egész, egy fillérünk sincs” – fogalmazott Kisteleki István az InfoRádiónak.

A Magyar Labdarúgó Liga elnöke szerint az, hogy a küldöttek 62%-a Bozóky Imre MLSZ-elnök visszahívása mellett szavazott „hihetetlenül jó eredmény”. Az arány hamarosan nagyobb is lehet, ha az amatőr csapatok küldöttei is megismerkednek a részletekkel – állította Kisteleki István.

Korábban Bozóky Imre fegyelmi eljárást indított Kisteleki István ligaelnök ellen azzal az indokkal, hogy Kisteleki István a szövetség hivatalos ülésén és nagy nyilvánosság előtt is több alkalommal sportszakemberhez méltatlan, becsületsértő magatartást tanúsított az MLSZ elnökével és elnökségével szemben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szakértő: Joe Biden magától nem lépett volna vissza, személyes okok miatt is ragaszkodhatott a hatalomhoz

Szakértő: Joe Biden magától nem lépett volna vissza, személyes okok miatt is ragaszkodhatott a hatalomhoz

A Demokrata Párton belül továbbra is nagy befolyással rendelkező Barack Obama támogatásának elvesztése miatt kényszerülhetett visszalépésre a jelenlegi amerikai elnök – mondta az InfoRádióban Farkas-Bede Katalin. A Budapesti Corvinus Egyetem docense arról is beszélt, valószínűleg Kamala Harris lesz a demokraták új elnökjelöltje, de ha meg is kapja a bizalmat, nincs túl sok esélye Donald Trumppal szemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Ukrajna, Izrael, bevándorlás – Mit gondol Kamala Harris a világ legégetőbb kérdéseiről?

Ukrajna, Izrael, bevándorlás – Mit gondol Kamala Harris a világ legégetőbb kérdéseiről?

Bár még nincs végleges döntés azzal kapcsolatosan, hogy Kamala Harris lesz a Demokrata Párt elnökjelöltje Joe Biden tegnapi visszalépése után, minden jel arra mutat, hogy ő most a legesélyesebb a posztra. Így tehát megvan az esélye annak, hogy ha legyőzi Donald Trumpot 2024 novemberében, Kamala Harris lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Az új elnöknek kül- és belpolitikában is komoly krízisekkel kell szembenéznie: ilyen az ukrajnai háború, a gázai háború, a bevándorlás vagy éppen a fegyvertartás kérdése. Összeszedtük, mit gondol Harris ezekről a fontos témákról.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×