eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella

Új szövetségi kapitánya van a női vízilabda-válogatottnak

Szilágyi Péter váltja Faragó Tamást a világbajnok női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

Az új szakvezető szerződése a 2008-as pekingi olimpia selejtezőinek végéig szól. Az elnökség úgy foglalt állást, hogy a megállapodásba bele kell venni, hogy a válogatottnak a jövő évi világversenyeken: a kínai Világkupán és a belgrádi Európa-bajnokságon is a legjobb négy között kell végeznie.

Szilágyi Péter 39 éves, 1996 és 1998 között az Eger vezetőedzője volt, majd négy éven át Dél-Afrikában edzősködött, 2002 óta dolgozik Új-Zélandon, ahol jelenleg is ő tölti be a női válogatottnál a programigazgatói és szövetségi kapitányi tisztet.

Faragó Tamás az eddig kapitány már korábban jelezte, hogy családi okok miatt nem akarja meghosszabbítani az év végén lejáró szerződését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy hiány van a Boeing által gyártott kereső berendezésekből, ezért akadályokba ütközik az a terv Japánban, hogy a Patriot légvédelmi rakéták gyártását ott felpörgessék, és ezzel a globális rakétagyártás fokozásához is hozzá tudjanak járulni a szigetországban, ez pedig rossz hír Ukrajna számára. Eközben az ukrán emberek még a katonai támadásoknál is jobban aggódnak amiatt, hogy az orosz támadások miatt kialakult áramválság közepette mi vár rájuk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×