eur:
395.56
usd:
360.08
bux:
0
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
Nyitókép: unsplash.com

Lázban égnek egy rejtélyes graffitiző miatt a Banksy-rajongók - videó

A nem ismert személyazonosságú Banksy állatos festményei jelentik a témát, pontosabban egy olyan, amely illeszkedne ebbe a sorozatba, de még nem vállalta fel - festőjéről viszont videó készült.

Három majom egy felüljárón, két elefánt a vakablakokban, egy kecske egy oszlop tetején. Lepusztult óriásplakáton nyújtózkodó macskaféle, piranjákkal teli rendőrbódé, egy romos kocsit meghágó orrszarvú, a londoni állatkert lakóit épp szabadon engedő gorilla. Ezek a rejtélyes személyazonosságú Banksy legutóbbi graffitijei.

De van egy olyan is, amelyen három strucc látható, és melynek készültét videó is megörökítette - ez tartja lázban a rajongókat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Banksy (@banksy) által megosztott bejegyzés

Mint az Index által észrevett, a The Sun által közzétett videón látszik, egy fehér trikós, fekete rövidnadrágos férfi épp struccokat fest egy fehér falszakaszra. Az egyik látszólag egy piros postaládán áll, a másik kettő mellette a fejét a földbe dugja - ránézésre illeszkedne a sorozatba. Ám ezt az alkotást nem vállalta fel Banksy.

Viszont a rajongók számára ez nem elég és azon törik a fejüket, egy utánzóról van szó, vagy tényleg a legendás graffitist kapták lencsevégre?

Címlapról ajánljuk
Új jogszabály készül, drágább lehet a kötözésre vagy pelenkára szoruló betegek ellátása

Új jogszabály készül, drágább lehet a kötözésre vagy pelenkára szoruló betegek ellátása

Állapottól függően akár másfél-kétszeresére is nőhet a betegteher a dráguló kötszerek miatt – mondta az InfoRádióban az Orvostechnikai Szövetség főtitkára. Rásky László figyelmeztetett: a rendszeres kötözésre szoruló betegek költségei jelentős mértékben megemelkedhetnek, ha a tervezetből jogszabály lesz. Árváltozás jön az injekcióknál és a pelenkáknál is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×